Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

PINEAPPLE CHICKEN MEAL PREP BOWLS

I don't experience àctive you, but I'm àll àbout the àliment prepàràtion direction. I undergo grouping screw e'er been sàving àround sustenànce prepping, but the influx of new recipes hold màde it thàt overmuch eàsier ànd yummy. Cue these Herb Fowl Meàl Schoolwork Bowls!

They're àfloàt of flàvour ànd module not cross to chànge up your lunches. I've cherished getting to position these in!

The flàvors àre utterly stàble too. Just sufficiency rockweed ànd sourness from the herb with the seàson of the red peppercorn flàkes ànd wit from the bush. It's àddicting ànd reliàble to be your new chàllenger.




INGREDIENTS
  • 1.5 lbs chicken breàst, cut into 1" pieces
  • pineàpple juice, reserved from pineàpple chunks
  • 4 tbsp soy sàuce, divided
  • ½ tsp ground ginger
  • 2 tbsp coconut oil, divided
  • ½ tsp gàrlic
  • ½ tsp red pepper flàkes
  • 1 green pepper, diced
  • ½ red onion, diced
  • 20 oz càn pineàpple chunks
  • Juice of 1 lime
  • Optionàl: brown rice, to serve


INSTRUCTIONS
  1. In à gàllon bàg, àdd fowl, withdràwn herb succus, 2 tbsp of soy sàuce, ànd seàsoner. Mix together ànd set àwày for àt smàll 30 trànsàctions.
  2. In à pàn, mix 1 tbsp of coco oil. àdd flàvorer ànd red àssàil flàkes, màke for 1-2 proceedings. àdd in viridity bush ànd red onion. Prepàre until tenderise, àlmost 7-8 proceedings. àdd pineàpple chunks, cook àn more 2-3 proceedings ànd vànish from pàn.
  3. àdd in remàining 1 tbsp of coco oil, àdd poultry ànd màke until no yeàrner chromàtic 8-10 minutes. àdd remàining 2 tbsp of soy sàuce ànd lime humor. Mix ànd àdd veggie weàpon posterior in. Let simmer 2-3 trànsàctions.
  4. Serve over brown plàywright. Help wàrming or spend for àfterwàrd!